Võta ühendust konsultandiga

Moodulmajad Timbeco FLEX

FLEX. MODULAR APARTMENT BUILDINGS FLEX. MODULAR APARTMENT BUILDINGS FLEX. MODULAR APARTMENT BUILDINGS

Timbeco FLEX kortermajad

Timbeco FLEX moodulmajad ehitatakse tehases toodetud moodulitest, kus enamik töid – sealhulgas sise- ja välisviimistlus, elekter, veevarustus ning köögimööbli, sanitaartehnika ja saunakerise paigaldus – teostatakse kuivades tehase tingimustes. Selline ehitusprotsess on mitte ainult kulutõhus, vaid ka kiirem, lühendades oluliselt ehitustööde ajakava.

Hoone ehitamisel kasutatakse puidupõhiseid materjale, mille süsiniku jalajälg on minimaalne. Sise- ja välisviimistlusmaterjalid on valitud vastupidavad ning põhjamaiseid kliimatingimusi arvestades. Hoone küttesüsteem on võimalik ühendada kaugkütteüsteemi või lahendada lokaalse lahendusega.

FLEX kortermajad sobivad ideaalselt piirkondadesse kus on vaja paindlikke lahendusi erineva suurusega kruntidel. FLEX võimaldab püstitada nii 4, 6, 12 või suurema korterite hulgaga hooneid.

 

Boliger avika

Timbeco FLEX kortermajade plaanid

Timbeco FLEX kortermaja ehitamisel on võimalik kasutada 7 erinevat valmisprojekteeritud moodullahendust. Korterid on projekteeritud suurusega 33,5 -67,3 m2 ja iga korteri juurde on projekteeritud terrass või rõdu. Teisele korrusele pääs on projekteeritud välise trepisüsteemi abil. Trepi dsiaini saab kohandada ja seeläbi pakkuda igale projektile sobiv lahendus.

FLEX sise- ja välisviimistluse materjalid

Timbeco FLEX moodulmaja viimistlusmaterjalid on teostatud eelvalikuna Timbeco arhitekti poolt. Siseviimistlusmaterjalid ja santehnika on valikul on Timbeco sisekujunduse projektijuhi poolt.

Case study

Kabelvåg, Norra

Korterite suurused: 32,4 – 66,6 m2
Hoonete brutopind kokku: 1850 m2
Arhitektuur: Tempt Architects
Konstruktsioon: Puitkarkassil moodulid
Tellitud valmidus: Timbeco tarnes olid „võtmed kätte“ majakomplektid. Kokku on neljas hoones kokku 22 korterit, mis püstitati 38 moodulist. Nende juurde kuuluvad 22 kuuri ning 18 autovarjualust.
Klient:Boliger For Folket

Võtke ühendust