Võta ühendust konsultandiga

Moodulmajad Timbeco Living

LIVING. MODULAR SINGLE-FAMILY HOMES LIVING. MODULAR SINGLE-FAMILY HOMES LIVING. MODULAR SINGLE-FAMILY HOMES

Timbeco LIVING eramud ja puhkemajad

Timbeco majad on valmistatud tehases toodetud moodulkomplektidena, kus enamik töid – sealhulgas sise- ja välisviimistlus, elekter, veevarustus ning köögimööbli, sanitaartehnika ja saunakerise paigaldus – teostatakse kuivades tehase tingimustes. Selline ehitusprotsess on mitte ainult kulutõhus, vaid ka kiirem, lühendades oluliselt ehitustööde ajakava.

Timbeco kasutab puidupõhiseid materjale, mille süsiniku jalajälg on minimaalne. 270 cm laekõrguse ja maast laeni akendega avarad interjöörid pakuvad panoraamvaateid ja toovad looduse tuppa. Need moodulmajad sobivad ideaalselt majutusteenuste osutamiseks.

Timbeco pakub kahte suurust moodulhoonet (75 ja 103 m²). 103 m² variant pakub paindlikkust, võimaldades näiteks saunaruumi asemel lisada magamistoa, muutes hoone luksuslikuks 4 magamistoaga villaks. Selline kohandatavus tagab, et igale kliendile saab pakkuda sobiva lahenduse vastavalt tema eelistustele.

 

Modulaarne ehitus

Hele sisekujundus

Heledate toonidega ruumides on kasutusel Clicwall heleda tamme välimusega seinapaneelid. Välisnurkades on minimalistliku disainiga hallid alumiiniumliistud. Põrandatel tammepuidust parkettpõrand. Siseuksed tammespooniga. Köögimööbel on valgete uste ja tammemustriga külgpaneelidega. Köögitööpinnaks hele melamiinplaat või valge kivitasapind. Aknaraamid on nii seest kui väljast tumedad.Hele disain

Tume sisekujundus

Tumedate toonidega ruumides on kasutusel Clicwall elegantne must seinapaneel. Välisnurkades on minimalistliku disainiga mustad alumiiniumliistud. Põrandatel tammepuidust parkettpõrand. Siseuksed musta spooniga. Köögimööbel on tumedate spoonustega ja tammemustriga külgpaneelidega. Köögitööpinnaks must melamiinplaat või must kivitasapind. Aknaraamid on nii seest kui väljast tumedad.  Tume disain

Case study

Lyngvaer Lodges projekt Norras

Klient: Bolig for Folket
Hooned: 35 eramut (kokku 100 moodulit)
Asukoht: Lyngvær, Loofoodid, Norra
Hoone valmidus: võtmed kätte lahendus
Arhitektuur: Tempt Arhitektid

Võtke ühendust












    Mitu Timbeco LIVING maja soovite osta